dimecres, de juliol 02, 2008

Sánchez Piñol (i coses de Corea)

Per alegrar una mica el panorama, primer: l'editorial (imprescindible) del Partal a Vilaweb.

I després de reflexionar-ho una mica, engegueu (atenció, té so!) la crònica en vídeo de la roda de premsa d'Albert Sánchez Piñol. Parla del seu darrer llibre - Tretze Tristos Tràngols, de La campana; a la contraportada diu que l'autor ha estat traduït al coreà i a dotzenes d'altres idiomes. D'aquí al món, sense renunciar a res. Per cert, ja has arribat al minut cinc? Sents de què parla? Curiós, no?

I si t'agradaria fer-ne un tastet literari, pots encaminar-te a aquesta pàgina de Vilaweb (sí, sóc fan de Vilaweb), i llegir l'història d'un ós i un esquimal gratuïtament.

O simplement mirar la "curiosa" portada d'una edició coreana del seu llibre (clica a la imatge per a fer-la més gran).



Que què m'ha semblat el seu darrer llibre de reis poderosos, ossos que corren amb esquimals, homes que cauen de la lluna, armaris misteriosos i altres històries? Simplement, que cal felicitar-lo per anar explorant nous mons sense por ...


If u are korean speaker, you could buy one of the books of the catalan writer i am talking about, here, it is less than ten thousand wons :). Or check some of it in the same page ... and enjoy!

Etiquetes de comentaris: , , , , ,