dilluns, de juny 30, 2008

Podeu ... passejar-vos amb la franquista



Podeu passejar-vos amb la bandera franquista pels nostres carrers - i per les vostre celebracions. Cantar el Cara el Sol sense ni un bri de vergonya. Cremar contàiners amb total impunitat. Refregar-nos que hi sou, que hi ha un percentatge important d'espanyols afincats a les nostres terres - com els turcs de Kreusberg que també celebraren la seva victòria, sense que deixi de ser Berlin -; i amb dret a vot, certament. Cridar - vestides de putetes - ej-pa-ña, ej-pa-ña sota la finestra. Fer sonar el clàxon per demostrar que existiu. Insultar els catalans - i si canviessiu els polacos per judíos serieu la cosa més antisemita-racista que ha parit el planeta.

Podeu fer això i molt més. Ja ho sabíem. També podeu bombardejar Barcelona, sigui amb les bombes de les tropes "nacionales", sigui amb la ignorància dels vostres fills monolingües. O deixar-la sense aigua, sense trens, sense llum durant dies -renfE, reE, ... Ja ho hem gaudit, gràcies.



El que no sé és si podreu deixar d'estar a la cua d'europa en l'informe PISA i en el nivell d'anglès - el senyor Rodríguez o el senyor Montilla parlen anglès? -; ni si podreu superar la crisis que us cau a sobre, i la inflació que es dispara - ni els maons es mengen, ni es pot viure a les habitacions d'hotel; ni si podreu sobreviure sense els fons estructurals europeus ara que ja s'acaben, precisament quan - amb l'expoli continu del 10% del PIB - heu assecat la mamella catalana de la qual xuclàveu.

I quan s'acaba el circ, us trobareu el rosegó de pa. Ara comença l'espectacle de veritat ... a veure qui riu el darrer.


[I no m'invento res. Aquests piròmans espanyols/espanyolistes suposo que no aniran a l'Audiència Nacional, com van haver de fer dos joves catalans menors d'edat per penjar un simple cartellet de paper. La notícia que no t'expliquen gaire ni els diaris ni les televisions avui:

La celebració de la victòria de la selecció espanyola a la final de l'Eurocopa ha acabat aquest dilluns a la matinada amb aldarulls a la plaça d'Espanya de Barcelona, amb 81 contenidors cremats i amb set detinguts, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Hi ha hagut set detinguts a Barcelona. Concretament, tres a la plaça Artós i quatre a la plaça d'Espanya, per destrosses en mobiliari urbà. A Barcelona els Bombers han apagat 20 contenidors i algunes papereres que han cremat a la plaça d'Espanya, Montjuïc i Manuel Girona. També a Barcelona un grup de brètols ha destrossat un autobús urbà i ha cremat diversos cotxes i contenidors.

Segons la Guàrdia Urbana, la celebració de la victòria de la selecció espanyola a l'Eurocopa va reunir uns 5.000 aficionats a Canaletes, lloc de reunió habitual dels seguidors blaugranes. Uns 5.000 aficionats més es van reunir a la plaça Espanya, i uns 300, a la plaça Artós, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Cap a les sis del matí els Mossos han desallotjat la plaça Artós, on encara hi havia gent concentrada celebrant el triomf de la selecció espanyola.

A part, hi ha hagut cinc detinguts a Mataró per llançar objectes a la façana de l'Ajuntament i per cremar contenidors i destrossar mobiliari urbà.

Incendis
Els Bombers de la Generalitat han realitzat la passada matinada 91 actuacions arreu de Catalunya per apagar incendis urbans, segons ha informat la direcció general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments. D'aquestes actuacions, la majoria relacionades amb la celebració de l'obtenció de l'Eurocopa par part de la selecció espanyola, més de 80 han estat per apagar focs en contenidors d'escombraries.

La majoria d'incidències s'han produït entre les dotze de la nit i les dues de la matinada i a la regió metropolitana, on s'han fet 44 sortides, de les quals quinze han estat a Terrassa.

Segons ha informat el cos, a Girona s'han fet vuit intervencions; a Tarragona, set, i a Lleida, tres.]

Afegit: algunes imatges del garrulam que omple l'extraradi immund de les 'nostres ciutats', en aquest cas Mataró, com podria ser Badalona, l'Hospitalet, Terrassa, Sabadell, ... . Terra de 'nengs' postfranquistes - i això no ho condemnareu, oi, PPSOE?.


Etiquetes de comentaris: , , , ,