dimecres, de juliol 30, 2008

Aire i aigua

Té tanta raó el Xavier Roig en aquest article de l'Avui (lleguiu-lo aquí!): - (...) QUALSEVOL VIATGE QUE FAIG en avió té sempre, indefectiblement, dos moments molt irritants: la sortida i l'arribada per l'aeroport de Barcelona. (...).

[Però jo ja no m'hi poso nerviós - ho critico però no m'hi faig mala sang. La gent és tonta, i té el que es mereix, perquè vota - majoritàriament - el que vota. I punt. Així de simple, així de ximples ... i tots plegats així de "cornuts i pagant el beure"].

Però aire i aigua, aviat! Soon!

Etiquetes de comentaris: ,

dimarts, de juliol 15, 2008

"Demà passat a ..."



Va, que avui que fa un any que això de BCNSEUL té molt de BCN i poc de SEÜL – coses dels retorns -, t’explico alguna cosa una mica diferent; un viatge delirant; una anècdota ocorreguda durant un viatge real – que es podria anomenar ‘demà passat a taiwan’. Prem aquí (i s’obrirà en un PDF) ... [Ja saps que de vegades faig petits exercicis de gimnàstica de les professions frustrades, recollint paraules i imatges ...]

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

diumenge, de juliol 06, 2008

Ja en fa un any ...

I de tot ja en fa un any ... de la Xina, i de Guam, i de ...






It's already one year ... of China, of Guam, of ...

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dimecres, de juliol 02, 2008

Sánchez Piñol (i coses de Corea)

Per alegrar una mica el panorama, primer: l'editorial (imprescindible) del Partal a Vilaweb.

I després de reflexionar-ho una mica, engegueu (atenció, té so!) la crònica en vídeo de la roda de premsa d'Albert Sánchez Piñol. Parla del seu darrer llibre - Tretze Tristos Tràngols, de La campana; a la contraportada diu que l'autor ha estat traduït al coreà i a dotzenes d'altres idiomes. D'aquí al món, sense renunciar a res. Per cert, ja has arribat al minut cinc? Sents de què parla? Curiós, no?

I si t'agradaria fer-ne un tastet literari, pots encaminar-te a aquesta pàgina de Vilaweb (sí, sóc fan de Vilaweb), i llegir l'història d'un ós i un esquimal gratuïtament.

O simplement mirar la "curiosa" portada d'una edició coreana del seu llibre (clica a la imatge per a fer-la més gran).



Que què m'ha semblat el seu darrer llibre de reis poderosos, ossos que corren amb esquimals, homes que cauen de la lluna, armaris misteriosos i altres històries? Simplement, que cal felicitar-lo per anar explorant nous mons sense por ...


If u are korean speaker, you could buy one of the books of the catalan writer i am talking about, here, it is less than ten thousand wons :). Or check some of it in the same page ... and enjoy!

Etiquetes de comentaris: , , , , ,